MİVV YAMAHA YZF R6 (06-16) X-CONE PLUS STEEL SLIP-ON EGZOZ

(0) Yorum - 0 Puan
Kategori
Stok Kodu
Y.021.LP1
Havale
8.413,30 TL (%5,00 havale indirimi)
*923,25 TL den başlayan taksitlerle!!
%20
8.856,11 TL
11.070,13 TL
Kargo bedava
Stoktan Teslim

                                                                 

 

Firmamız, Mivv firması OEM parçalar ve performans egzozlarının AR-GE süreci ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. 1970 yılından bu yana büyümeye devam etmiştir. 40'tan fazla Avrupa ve deniz aşırı ülkelere de kendi distribütörlük sistemiz ile temsil edilmekteyiz. Şu anda Yamaha, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi gibi dünyanın en prestijli markaları ile beraber çalışmaktayız. Oem parça konusunda birçok proje gelişimindeyiz. Ducati monster ailesi, 996, 748, Multistrada modelleri, Moto Guzzi Nevada, California, Derbi Senda, Aprilla Scarabeo modelleri RSV1000, RS125, Pegaso Strada 650 Modellerinde bizim ürün gamımız ve Oem parçalarımız kullanılmıştır.

 

MIVV’in yüksek teknik uzmanlığı bu bilgi birikimi ve tecrübe ile yenilikçi egzoz sistemlerimizi planlayıp, üretiyoruz. Burada güçlü bir üretim süreci, her daim büyüyen üretim tutku ve azim ile birleştirilmiştir. Dünyadaki önemli pazarlarda bu özellik bize önemli bir avantaj sağlamıştır. Sonuç olarak İtalya, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında kazanılan rekabet ile yüksek tecrübe ve başarılar elde edilmiştir. Egzozlarımız yüksek seviyede güvenilirlik aynı zamanda yüksek performans ve yüksek heyecanı garanti etmektedir.











Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
MİVV YAMAHA YZF R6 (06-16) X-CONE PLUS STEEL SLIP-ON EGZOZ Y.021.LP1
MİVV YAMAHA YZF R6 (06-16) X-CONE PLUS STEEL SLIP-ON EGZOZ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.